FAQ


De vanligaste frågorna

Finns det några begränsningar för uppladdning av bilder?

Ja! Vi vill vara säkra på att alla bilder är i sådan kvalite att man även kan använda dem i tryck. Därför har vi en teknisk begränsning och moderering av bilderna. Alla bilder måste vara minst 900x900 pixlar. Det finns ingen minsta filstorlek eftersom vi föredrar originalen.

Hur deltar jag i en tävling?

Först måste du ladda upp en bild. Efter det kan du se din bild i din profil och du kan skicka in den genom länken "Lägg till i tävling" som finns i en panel till höger om din bild när du klickat på den för att få mer information om bilden. Om det står att det ej finns några tävlingar kan det vara så att ingen tävling är aktiv för tillfället, eller att tävlingen kräver att du registrerar dig som tävlingsmedlem.

Hur registrerar jag mig som tävlande i en tävling?

Du klickar på tävlingen och klickar sedan i den högra panelen "Gå med i grupp".

Jag tycker att sidan är buggig. Hur gör jag?

Du kontaktar oss på [email protected] så fixar vi det! Om vi inte får feedback kan vi tyvärr ha svårt att hitta just ditt problem!

Varför måste jag ladda upp bilder med CC-licens?

Anledningen till att man måste dela med sig av de bilder som laddas upp på Ung Bild har att göra med Ung Media Sveriges vision och uppdrag för Sveriges skol- och ungdomsmedier, det vill säga att göra det lättare att få tag i bra material, att sprida bra material och att publicera bra material av och för ungfomar.

Får jag veta om någon har laddat ner en av mina bilder? 

Ja. Du får veta vem som laddat ner en av dina bilder, när den personen har laddat ner din bild, vad personen skall använda bilden till och om du kan få se slutresultatet av den personens arbete med din bild!

Den här plattformen är inte klar än va?

Du har helt rätt! Det är en betaversion än så länge. Vi jobbar med att ändra något med den nästan varje dag. Till slut kommer den att finnas tillgänglig på alla språk i Europa. Alla kommer att använda som grund

 

Taggar: faq, frågor, tävlingar

 

Kommenarer(8)

philip

philip (sa mer än ett år sedan)

Ja.

 
Ivefeldt

Ivefeldt (sa mer än ett år sedan)

Så tävlingen är avslutad och jury tittar på bilderna?

 
philip

philip (sa mer än ett år sedan)

Då är det troligtvis en bugg, och det är ju bra att du informerar oss om det så att vi kan rätta till det.

 
Metinia

Metinia (sa mer än ett år sedan)

Jag såg att det är någon som laddat ner en av mina bilder (om man går in på bildens visningsläge). Men jag har inte fått något meddelande att någon har laddat ner den eller vad de ska ha den till eller något slutresultat. Varför har jag inte fått någon information om det, för det ska man väl få?

 
philip

philip (sa mer än ett år sedan)

Tro mig, vi jobbar allt för mycket för att fixa till sidan. Eller, våra tekniker gör. De kämpar verkligen!

 
smedja

smedja (sa mer än ett år sedan)

sedan är det en massa info om ens favoriter och allt sådant som saknas! tror att bilder jag laddat upp innan den nya versionen lanserades, inte finns kvar. Väldigt dåligt tycket jag. Men er idé är ju hur grym som hellst. Sedan vill jag bara tillägga att jag faktiskt gillade den äldre, första versionen av sidan bäst. Den var enklast, denhär är så komplicerad. Kan ju inte hitta min favoriter av andras bilder! Dåligt!

 
Ivefeldt

Ivefeldt (sa mer än ett år sedan)

Borde väll inte ta så lång tid att fixa till sidan? ovanligt många buggar och missar för att vara en aktiv sida. Annars gillar jag konseptet.

 
Archduk3

Archduk3 (sa mer än ett år sedan)

Jag bor i Hong Kong och kan inte längre ladda upp bilder på siten. Snälla berätta vad som är fel!

 
 

Latest Pages

Vad vill du göra?