Ung Media


Ung Media är ett ideellt riksförbund som finns till för att främja unga medieproducenters verksamhet. Vi finns i hela landet och har omkring 5500 medlemmar. Bland våra medlemsföreningar hittar du exempelvis  fotoklubbar, skoltidningar, radiokanaler och tv/film-föreningar. Genom att arrangera utbildningar, träffar, dela ut presskort och ett ekonomiskt bidrag som kallas presstöd stöttar vi våra medlemsföreningar. Läs mer om vår verksamhet och medlemsförmåner på www.ungmedia.se.

Varför inte samla dina fotointresserade polare i en fotoklubb och ansluta er till Ung Media? Medlemskapet är gratis, går kvickt att ordna och har massor med fördelar. Tack vare presstödet kanske ni kan ha verksamhet som annars kanske inte skulle ha råd med. Läs mer om hur du skapar en förening och ansluter den till Ung Media på vår webbsida.

Men Ung Media har massor med annan verksamhet, däribland www.ungbild.se och den nationella fototävlingen Ung Bild. Det är vår förhoppning att www.ungbild.se ska vara såväl en mötesplats för unga fotografer och en källa till inspiration.

Om du har frågor eller funderingar ska du absolut kontakta oss! Antingen via [email protected] eller genom att ringa på 08-410 167 66.

/Ung Media

 

Latest Pages

Vad vill du göra?